Coor service logo

Vokser kraftig i Finland etter oppkjøp

Coor styrker sin posisjon i Finland betraktelig, og får en årlig omsetning på rundt 50 millioner euro.

Publisert

Coor gjør en stor investering i Finland gjennom oppkjøpet av serviceselskapet Lujapalvelut Oy, og får dermed over 850 ansatte.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Avtalen innebærer at Coor styrker sin posisjon som en komplett serviceleverandør innen industriservice og FM-tjenester, med kapasitet til å levere tjenester til private bedrifter og offentlig sektor over hele Finland.

Lujapalvelut Ltd er et profesjonelt serviceselskap som tilbyr FM-relaterte tjenester som eiendomsforvaltning, renhold og kontortjenester til bedrifter og offentlige organisasjoner i Finland. I dag er mesteparten av virksomheten i Helsinki, Uleåborg, Vasa, Åbo, Tammerfors og Kuopio, og blant deres kunder er det finske jernbaneverket VR, Senat Eiendommer, Universitetet i Uleåborg, YLE og pensjonsfondet Varma. Lujapalvelut har en omsetning på omtrent 27 millioner euro, og antall ansatte er 500.

- Vi er utrolig begeistret for dette oppkjøpet. Lujapalvelut Ltd er et godt serviceselskap med høy kompetanse, som gir oss den styrken og geografiske dekningen vi trenger. Nå vil vi fortsette å utvikle våre finske virksomhet med ambisjon om å tilby finsk industri og offentlig sektor gode og verdiøkende tjenester. Mange takk til alle som deltok i arbeidet med denne avtalen og har gjort det mulig, sier Ulf Wretskog, administrerende direktør i Coor i Finland.

Lujapalveluts CEO, John Clement, blir forretningssjef og vil være en del av ledergruppen for Coor i Finland.

(pressemelding)

Powered by Labrador CMS