anbudrenhold3

Splid i Alta

Rådmannen i Alta har bedt renholdssektoren hente inn anbud. Fagforbundet mener det er dårlig politikk dersom kommunen velger å sette renholdet til private.

Publisert

Hovedtillitsvalgt Grete Johanne Thomassen i Fagforbundet Alta mener det foreligger en avtale med Alta kommune om å ikke privatisere nå, og etterlyser mer ryddighet fra rådmannen i Alta.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Det har tilsynelatende vært enighet om å si nei til privatisering. Og jeg har fått den forståelsen at politikere ikke tar stilling til saken før etter valget, sier Thomassen til Altaposten.

– Jeg vet at rådmannen har snakket om å sette ut renholdet til private, for å spare penger. Men jeg er overbevist om at han tar feil, kommunen vil ikke tjene på det, ikke i det hele tatt. De private vil bare tjene penger på det. Det er business, ikke for å hjelpe. Så jeg mener det er både viktig og riktig å beholde renholdet på kommunens hender, sier Thomassen til Altaposten.

(Fagforbundet.no)

Powered by Labrador CMS