iss_logo

Miljømerker sin første region

Les hvem som ble først ut med Svanemerket i ISS

Publisert

Det er ISS Agder som er miljøpioneren i ISS-konsernet. De rengjør 52 millioner kvadratmeter i Agder hvert år, og svanemerker nå renholdstjenesten sin.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Svanemerket kantine

Pål Hvarv, regiondirektør i ISS Agder, sier til Miljømerking sine nettsider at svanemerkingen av tjenesten gir positivt utslag både når det gjelder miljøet, krevende kunder og bunnlinja.

ISS har jobbet lenge og systematisk med miljø. De tilbyr både svanemerket kantine og renhold til kundene sine, og har miljøansvaret nedfelt i strategier og planer for egen virksomhet. Også innkjøpspolicyen er grønn.

Fra 20 til 80 prosent miljømerket

Alvhild Hedstein, direktør i Miljømerking, synes det er inspirerende at en av landets aller største bedrifter får gode resultater av miljøarbeidet sitt.

- ISS har redusert kjemikaliebruken sin med 13 prosent, og økt bruken av miljømerka rengjøringsmidler fra 20 til 80 prosent. Når man er en så stor og offensiv aktør som ISS, gir dette store miljøgevinster, sier hun.

ISS er landets største tilbyder av renhold og andre servicetjenester, og omsetter totalt for 6,1 milliarder i Norge.

(Miljømerking)

Powered by Labrador CMS