mopp2

Egne renholdere overtar

Ledelsen ved Nesbru videregående skole har ikke vært fornøyd med kvaliteten de har fått fra innleide renholdsbyråer. Nå har skolen ansatt egne renholdere.

Publisert

Det skriver frifagbevegelse.no. Rektor Knut Jore mener at dette er den beste løsningen både for renholderne selv og for skolen. Han har tidligere vært rektor ved to andre videregående skoler med renhold i egen regi.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Som ansatte ved skolen, og ikke i et byrå, vil renholderne få en tydelig tilhørighet til arbeidsplassen sin. De blir en del av et arbeidsfellesskap, og en annen fordel for oss er at vi får bedre kontakt og kan ta opp problemer som dukker opp med en gang, sier han til frifagbevegelse

Overgangen har kostet skolen 250.000 kroner i investeringer i maskiner og utstyr., Hvordan dette til slutt slår ut budsjettmessig, er foreløpig litt uvisst, sier rektor.

– Men jeg mener at godt renhold er viktig, ikke bare for trivsel og helse, men også for et godt læringsmiljø, så det er det vel verdt å satse på.

" Da skolen lyste ut de seks stillingene i vår, fikk de inn over 50 søknader.Frifagbevegelse møtte en av de som ble ansatt. Les mer om saken på deres nettsider.

"
Powered by Labrador CMS