Johnsen.jpg
Johnsen.jpg

Fra NHO Service til HSH

Stein Johnsen, advokat i NHO Service, er ansatt som ny bransjedirektør i HSH Service. Han begynner i jobben 11. oktober.

Publisert

Johnsen har de siste 17 årene ledet juridisk avdeling i NHO Service, skriver HSH på sine hjemmesider. Advokaten har blant annet jobbet med å utarbeide bransjekontrakter, blant annet NS 8431 for renholdsbransjen, som omhandler alminnelige kontraktsbestemmelser om levering av fast renhold.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Det skal bli spennende å komme til en moderne organisasjon som HSH som kun fokuserer på tjenesteytende næringer. Jeg gleder meg til å yte full innsats fra dag én, sier Johnsen til HSHs hjemmesider.

– Jeg er svært glad for at det er nettopp Stein Johnsen jeg skal overlevere stafettpinnen til. Han vil videreutvikle HSH Service på en trygg og god måte. Jeg kjenner han som en usedvanlig kompetent og energisk bransjemann, som kan vise til svært gode resultater. Han er den rette mannen til å videreføre HSHs storstilte satsing på servicesektoren, sier avtroppende bransjedirektør Heidi Lill Mollestad Oppegaard, som har bygd opp og ledet HSH Service over de ti siste årene.

Bli kjent med papirutgaven av Renholdsnytt her.

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på

"
Powered by Labrador CMS