Kjersti-Godøy.jpg

NFSR er en realitet

Generalforsamlingene i Norske Husøkonomers Forbund (NHF) og Norsk Renholdteknisk Forening (NRTF) sa ja til fusjon, og onsdag kveld ble Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) stiftet. Kjersti Godøy ble valgt til leder i interimåret.

Publisert

Som ventet ble det ingen dramatikk da generalforsamlingene i NHF og NRTF skulle si ja eller nei til en fusjon. I NHF var det riktignok to personer som stemte mot en fusjon, men det overveldende flertallet stemte for. I NRTF var det enstemmig. Størst spenning var det knyttet til hvem som skulle bli valgt som leder i interimstyret. Valget sto mellom Vidar Askelien og Kjersti Godøy, som var de siste lederne av henholdsvis NRTF og NHF. Av drøyt 80 stemmeberettige, ga 50 personer sin stemme til Godøy.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Jeg har forståelse for at noen kan synes det er vemodig at de to foreningene nå er historie, men nå må vi rette blikket fremover, sier den nyvalgte lederen.

Les mer fra årskonferansen i kommende utgave av Renholdsnytt.

Powered by Labrador CMS