renholdsnytt_nullenti.jpg

Nytt Renholdsnytt på vei

Årets første utgave av Renholdsnytt er nå på vei ut til abonnentenes postkasser.

Publisert

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I dette nummeret kan du møte Steinar Klubben Nilsen, som leder arbeidet med ny nordisk standard for anbud innen renholdsbransjen. Han forteller hvordan standarden – som skal være klar iløpet av året – kan bli et viktig verktøy for å luke bort useriøse aktører. Nilsen sitter også i komiteen som skal revidere Insta 800, og kan fortelle hvordan arbeidet går her.

Noe annet du kan lese om, er hvordan Norsk Renholdsteknisk Forening (NRTF) og Norske Husøkonomers Forbund (NHF) nå har flørtet i seks år, og trolig snart vil ta den helt ut.

2010 ser ut til å bli et bra messeår for renholdsbransjen, og vi har tatt en titt på hvilke messer som kan være verdt å få med seg.

Du kan også lese om hvordan Odense kommune i Danmark satser for fult på robotstøvsugeren i pleie- og omsorgssektoren, og hvordan renholdsledere kan skape begeistrede renholdere gjennom begeistringsledelse.

Har du ikke abonnement på Renholdsnytt? Bestill her.

Enkelt-utgaver av Renholdsnytt kan kjøpes og lastes ned på Buy And Read - klikk her.

"
Powered by Labrador CMS