utafor_nært_bredde.jpg

Ny messe i Sverige

Neste uke åpner en helt ny messe dørene for renholdsbransjen – i Stockholm

Publisert

Clean service & supply arrangeres i Stockholmsmässan samtidig som Nordens største sikkerhetsmesse SKYDD. Foto: Stockholmsmässan

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Clean – service & supply, som arrangeres i Stockholm fra 14. til 17. september, skal være en møteplass for den Nordiske renholds- og servicebranjen. Arrangørene markedsfører messa med at den skal vise alt en konkurransedyktig bedrift trenger, både innen utstyr og maskiner, økonomisystemer og faglig informasjon.

Fyldig seminarprogram

Om du vil vite mer om det usynlige smusset, eller om framtida til Insa 800, kan seminarprogrammet tilby nyttige ”mellanmål” for de som rusler rund blant utstillerne. Her er noen smakebiter fra en lang seminarmeny:

- Hvordan beskytte oljede tregulv og heldekkende matter?

- Moppen - over- eller undervurdert?

- ”Du er verdifull!” - Hvordan hadde omgivelsene sett ut om ingen gjorde rent?

- Hold renholdsbransjen ren - om offentlige anbud

- Forbedre prosessene - øk lønnsomheten.

Les mer om seminarprogrammet her.

Samarbeider med Nordens største

Clean s&s arrangeres i Stockholmsmässan samtidig som Nordens største sikkerhetsmesse SKYDD, som trakk over 18 000 besøkende forrige gang den ble avholdt. Her er en stor andel av de besøkende beslutningstakere som også er relevante for renholdsbransjen.

Messa er et samarbeid mellom det svenske renholdstidsskriftet RENT, messearrangøren Stockholmsmässan og fagbladutgiveren Mentor Communications.

Du kan lese mer om messa på www.cleanfair.se.

"
Powered by Labrador CMS