Arild-Kristiansen.jpg

Selger seg ned i Alanti AS

Arild Kristiansen, eier av Alanti Invest AS, har inngått avtale med NEAS ASA (NEAS) om salg av 70 prosent av aksjene i Alanti AS. NEAS har også sikret seg opsjon for kjøp av de resterende 30 prosentene av aksjene i 2014.

Publisert

Alanti AS er et serviceselskap med sterk vekst innenfor kantine- og renholdstjenester i Oslo, Akershus og Buskerud. Selskapet blir beskrevet som en servicegaselle.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Alanti AS er et solid selskap, med et sterkt navn i markedet, gode kunderelasjoner og dyktige medarbeidere. Dette oppkjøpet gir NEAS et meget godt grunnlag for selskapets videre satsning på egenleveranser av kantine- og renholdstjenester. NEAS vil nå få betydelig større kapasitet innen kantine og renhold og vil kunne ta på seg en vesentlig større oppdragsmengde innen dette segmentet. Transaksjonen vil bidra positivt, både kommersielt og kompetansemessig for NEAS, samt at det vil gi en merverdi til våre kunder, sier Thorbjørn Graarud, administrerende direktør i NEAS.

– Alanti AS har opplevd en fantastisk vekst de siste årene. Nå gleder vi oss til å vokse videre i samarbeid med NEAS, som er en stor FM-aktør i det norske markedet. Dette skaper nye muligheter for oss og vi ser store muligheter for synergier i vårt samarbeid med NEAS, sier Arild Kristiansen, eier og daglig leder i Alanti AS.

Det forventes at Alanti AS får en omsetning i underkant av 70 millioner kroner i 2010.

Transaksjonen vil bli gjennomført i løpet av januar 2011, med forbehold om godkjenning fra konkurransetilsynet. Som en del av kjøpesummen har styret i NEAS vedtatt utstedelse av 100 000 nye aksjer i NEAS ASA til Alanti Invest AS til en kurs pålydende NOK 16,50.

"
Powered by Labrador CMS