johnsen-022.jpg
johnsen-022.jpg

- På tide med skattefradrag

Det er et stort behov for at myndighetene viser handlekraft og nå gjør noe med det store samfunnsmessige problemet som svart arbeid har blitt, mener den nye bransjedirektøren i HSH Service.

Publisert

I bloggen sin på HSHs nettsider, tar Stein Johnsen til orde for å innføre skattefradrag på hjemmeservicetjenester. Han viser blant annet til Finland, der svart arbeid i hjemmet er redusert betraktelig etter at en slik ordning ble innført.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

I Norge omsettes det anslagsvis for 1,5 – 2 milliarder kroner i svart arbeid innenfor ”husholdningstjenester”, noe som betyr at den norske stat går glipp av betydelig skatt som undras, skriver Johnsen.

" Kan det være at skattefradrag uansett ikke er bra selv om det medfører større skatteinngang? Eller at renhold skal alle gjøre selv, med andre ord liten respekt for dette yrket som har tusenvis av medlemmer i LO og har fagbrev. - Les hele innlegget på HSHs nettsider.

Papirutgaven av Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bli kjent med papirutgaven her

" Vi sender ut nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på

"
Powered by Labrador CMS