kickoffpokalnar.jpg

Renholds-kick-off samlet fem kommuner

Stafett med vinduspuss, mopping og montering av renholdstralle. Det var noen av postene på programmet da Follo-kommunene Oppegård, Ås, Ski, Nesodden og Vestby for kort tid siden hadde renholds-kick-off.

Publisert

Vinneren av stafetten ble Oppegård kommune, som fikk tildelt en flott vandrepokal. Laget fra Oppegård besto av renholderne Jose, Ariel, Ursula, Mendor og Kuru. Til høyre er renholdsleder Anette Garsrud. Foto: Robert Bråthen Fekjær.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Teksten er skrevet av virksomhetsleder i renhold i Oppegård, Anette Garsrud:

Kick off renhold er et samarbeid mellom de fem Follo-kommunene Oppegård, Ås, Ski, Nesodden og Vestby. Det er flott å få til ett samarbeid på tvers av kommunegrensene.

Grunnen til at vi samler oss til Kick off i Kolben er at vi ønsker å bli bedre kjent med hverandre og gjøre stas på hverandre. Vi ønsker å styrke samholdet og inspirere renholderne i sitt arbeid.

Festlig foredrag

Ordfører Ildri Eidem Løvaas åpnet årets Kick off. Etterpå snakket Torleif Lundquist om ”Det du tenker mange nok ganger blir din virkelighet”. Dette var et veldig inspirerende og festlig foredrag.

Renholdsstafett

Etter lunsj i foajeen avsluttet vi med en gedigen stafett mellom de fem kommunene. Postene var knyttet til renhold. Postene var vinduspuss, mopping av gulv, sammensetting av støvsuger og renholdstralle og Quiz. Vinneren ble Oppegård kommune, som fikk tildelt en flott vandrepokal. Laget fra Oppegård besto av renholderne Jose, Ariel, Ursula, Mendor og Kuru.

Flott jobba!!

Dette var en strålende dag og vi hadde det kjempegøy! Og ja, vi ble inspirert!

Intens jobbing under stafetten. Foto: Robert Bråthen Fekjær.

Hva mener du om Kick-off-arrangementer? Skriv dine kommentarer nedenfor.

Bli kjent med papirutgaven av Renholdsnytt her.

" Vi sender ut gratis nyhetsbrev pr e-post ukentlig. Her kan du melde deg på.

"
Powered by Labrador CMS