snegle.jpg
snegle.jpg

Svensk skattesommel

Tusentalls svenske bedrifter som har utført bygge- og hjemmeservicetjenester i 2009 har sendt inn søknaden om utbetaling fra Skatteverket for sent.

Publisert

For å unngå store tap hos bedriftene, har Skatteverket nå valgt å utsette søknadsfristen til 3. mai. Det skriver cleannet.se.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Søknadsfristen var opprinnelig 31. januar, men Skatteverket har allerede bevilget 7000 søknader som kom inn de to første ukene i februar. Også etter 15. februar har det strømmet på med søknader, skriver nettstedet. Skatteverket har derfor besluttet å bevilge ytterligere 6000 sene søknader fra drøye 2000 bedrifter.

– Vi er litt overrasket over at så mange virksomheter har ventet såpass lenge med å kreve penger fra oss. Men ettersom det kan få merkbare konsekvenser for bedriftene om de ikke får tilbakebetalt penger, forlenger vi søknadsfristen for alle, sier skattedirektør Tommy Carlsson i Skatteverket.

Han ønsker samtidig å berolige dem som har kjøpt tjenestene.

– De har allerede fått skatteavdraget på fakturaen.når Skatteverket nå bevilger bedriftenes søknader, sendes det samtidig ut en bekreftelse til kjøperen, sier Carlsson.

Les mer om sommelet her.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS