Illustrasjon kvinnelig renholder

Renhold på anbud

De kommunale renholderne i Grimstad ble skuffet da kommunestyret mandag vedtok å legge det kommunale renholdet ut på anbud.

Publisert

Renholderne som hadde møtt opp for å få med seg debatten rundt saken deres, var skuffet over vedtaket, skriver adressetidende.no.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Viggo Sørensen i Arbeiderpartiet har ikke tro på at det vil bli billigere å kjøpe inn renhold. Han foreslo at de enheter som ønsker det, får renholderne tilbake som en del av sitt personale.

– Private renholdsfirmaer er så presset på pris og på tid at det går ut over kvaliteten. Kommunens egne renholdere gjør en rekke flere ting som ligger i de faste rutinene, som vasking av gardiner og boning av gulv. Ved bortgang av en beboer på sykehjem, kan de kommunale renholderne vaske ned på kort varsel, det er en fleksibilitet de private ikke har. For eldre beboere er det også en trygghet at det er de samme som kommer hver dag og gjør rent, sier han til nettavisa. Forslaget hans fikk ikke medhold.

Les mer om saken på Grimstad Adressetidende.

"
Powered by Labrador CMS