NRTF logo ny
NRTF logo ny

NRTF med høstseminar

Fagopplæring står sentralt når NRTF inviterer til høstseminar tirsdag 13. oktober.

Publisert

Like sikkert som at løvet faller fra trærne i oktober, er det at NRTF inviterer til høstseminar når sommeren er over. Den faglige og sosiale samlingen er denne gangen lagt til kantinen hos Lilleborg i Sandakerveien.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Kvelden innledes med John Berglund, doktor innen helsevitenskap. Han vil forelese om motivasjon og arbeidsglede. Deretter blir det servering og presentasjon av nyheter fra Lilleborg Profesjonell. Resten av kvelden i all hovedsak vil handle om fagopplæring:

Else Liv Hagesæther fra KBD-gruppen vil informere om nye læreplaner og hvordan kravet til disse kan dekkes inn av Renhold – grunnmoduler og Renhold – fagbrevmoduler.

Anne Jensen, NHO Service, overtar stafettpinnen og vil holde et innlegg om Livslang læring – Instruktør 1 – Basisopplæring renhold og veien til Yrkesbevis.

Ellen Petrine Fretheim, Lilleborg Profesjonell, avslutter den faglige økten med å si litt om Lilleborgs tilbud om teorikurs til fagbrev gjennom 11 samlinger á en dag.

Deretter vil det sosiale stå i høysetet, og NRTF inviterer alle til puben Soria Moria på Torshov.

De som ønsker mer informasjon eller å melde seg på, kan besøke www.nrtf.net

Powered by Labrador CMS