Accept1.JPG
Accept1.JPG

Miljøfyrtårn innen renhold

Accept Servicepartner er som første renholdsbedrift i Buskerud sertifisert som et Miljøfyrtårn. - Dette betyr at vi ligger helt i forkant også når det gjelder miljøvern. Både i eget hus og ute hos våre kunder, sa Jon Anders Holgeid, daglig leder i Accept Servicepartner AS, da han nylig mottok sertifikatet.

Publisert

Fra venstre: Johnny Haugland (Norsk Renholdsintitutt), Freddy Hoffmann (varaordfører i Drammen), Jon A. Holgeid (daglig leder Accept Servicepartner), Nils Ivar Dyngeland (sertifisør), Olga Romenskaya-Dyngeland (miljøkonsulent).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Miljøet er et tema som det er stadig økt fokus på i samfunnet generelt og i næringslivet spesielt.

- Vi mener det er viktig å kunne tilby miljøsertifiserte tjenester. Det vil også være en fordel for våre kunder som selv ønsker å bli miljøsertifisert, å ha en leverandør som er det fra før. Men det viktigste er at det gjennom slike ordninger blir både naturlig og lønnsomt for næringslivet å velge miljøvennlige produkter og tjenester. Vi oppfordrer derfor våre kunder og leverandører til selv å bli et Miljøfyrtårn, understreker Holgeid.

Miljøfyrtårn konsulent Nils-Ivar Dyngeland har bistått Accept Servicepartner med sertifiseringen som Miljøfyrtårn.

Accept Servicepartner har vært i norske bedrifterstjeneste i 15 år. Bedriften har over 300 faste kunder og over 100 ansatte.

Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning rettet mot virksomheter i privat og offentlig sektor. Gjennom et nettverk av godkjente konsulenter får du hjelp til å finne frem til miljø- og klimatiltak som er konkrete, målbare og lønnsomme.

Powered by Labrador CMS