HSHLOGO
HSHLOGO

Det nye arbeidslivet

Onsdag 4. november 2009 går årets HSH-konferanse av stabelen på det nyoppussede Folketeateret i Oslo.

Publisert

HSH skal være tilrettelegger og påvirker i et Norge i overgangen fra industrisamfunn til tjenestesamfunn. Hovedtema for konferansen er derfor Det nye arbeidslivet. Konferansen tar for seg spørsmål som: Har vi tariffavtaler? Betaler vi arbeidsgiveravgift? Hvordan er fremtidens ledere? Hvem er fremtidens arbeidstakere? Hvilke nettverk etablerer vi? Hvem jobber vi for? Når? Hvordan? Hva betyr globaliseringen? Hvordan påvirker den teknologiske utviklingen oss? Hvem eier ideene?

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Årets hovedforedragsholder er Apple-gründer Steve Wozniak, som for første gang står på en norsk sene. ”The Woz” kalles ofte ”the brain of Apple”, og er mannen som sammen med Steve Jobs bygget opp Apple fra en garasjebedrift til en av verdens største produsenter av datamaskiner, MP3-spillere og programvare. Han er nå en av USAs mest etterspurte foredragsholdere. Wozniak skal dele sine refleksjoner om morgendagens arbeidsliv, særlig med tanke på hvordan den teknologiske utviklingen vil innvirke, med salen.

HSH ønsker å være en pådriver i arbeidet med å forberede næringslivet på hva som venter rundt neste sving. I samarbeid med inFuture presenteres derfor første del av et omfattende forskningsprosjekt: Fremtidens arbeidsliv, hvordan ser det ut? Er vi forberedt?

Jon Almaas er årets konferansier.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS