Arne Dalseng nett2

Nye veiledningshefter fra BSFN

BFSN har utarbeidet heftene Maskinell Oppvask og Profesjonell rengjøring og hygiene. De er laget for å gi kunnskap og være et daglig verktøy i hygienearbeidet - med basis i de nye hygieneforskriftene

Publisert

Arne Dalseng med de nye heftene som er utgitt av BFSN. (Foto: Morten Holt)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Maskinell oppvask

- Maskinell Oppvask omhandler planlegging, drift og vedlikehold med oppvaskmaskiner samt en rapport fra Norges Veterinærhøyskole om bakteriereduksjon ved oppvask i oppvaskmaskiner. Vi fant det riktig å ta med rapporten fordi den klargjør en del i forhold til de store diskusjonstemaer omkring resultater i forhold til tid/ temperatur/vaskemiddel.

Profesjonell rengjøring og hygiene

- Det andre heftet, Profesjonell rengjøring og hygiene, omhandler litt om lovverket, grunnlegende mikrobiologi, personlig hygiene, rengjøring og desinfeksjon generelt og i forhold til storkjøkkenutstyr, oppvaskhygiene og økonomi, kontroll og bedømming av resultater, avfallshåndtering og eksempler på mikrobiologiske farer, opplyser Arne Dalseng i BFSN.

Powered by Labrador CMS