renhold, mopper (colourbox)
renhold, mopper (colourbox)

Utsatt meklingen

Meklingen mellom KS og Fagforbundet er nå utsatt etter at de ikke kom til enighet i natt. Foreløpig blir det ingen streik for renholdere. Partene møtes klokka 10 i dag.

Publisert

Fristen for meklingen var midtnatt i natt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vi er enige om å ta en pause, samle kreftene, tenke oss om og møtes igjen i morgen formiddag, sa meklingsmann Geir Engebretsen ved to-tiden i natt til Nrk.

Klokken ti i formiddag skal partene igjen møtes. Da skal en arbeidsgruppe under ledelse av arbeids- og inkluderingsminister Dag Terje Andersen se på pensjonsforhandlingene med friske øyne, skriver NRK

Det er en uvanlig situasjon og når de regulære forhandlingen blir tatt opp igjen er uvist.

– Det er ikke avtalt nye meklingsmøter, men det vil bli holdt løpende kontakt med partene i løpet av dagen, sa meklingsmann Geir Engebretsen til NTB etter at forhandlingene var lagt på is klokken 2.15 natt til onsdag.

På landsbasis kan 13 608 medlemmer bli tatt ut i streik i første fase, fordelt på 121 virksomheter/kommuner. Det omfatter i hovedsak medlemmer innenfor teknisk personell, renhold, kultur, administrasjon.

Powered by Labrador CMS