iss_logo
iss_logo

ISS i verdenstoppen innenfor outsourcing

ISS er rangert som verdens syvende beste innenfor outsourcing på den globale outsourcing 100 lista publisert i Fortune Magazine.

Publisert

ISS er blitt rangert som den syvende beste bedrift i verden blant de beste servicebedrifter, rådgivende/veiledende. Lista over topp 100 outsourcing bedrifter har nylig blitt publisert i American Fortune Magazine, kjent for sin Fortune topp 500-liste over de største amerikanske og internasjonale bedrifter.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Vår posisjon som en av verdens beste outsourcing bedrifter er en viktig anerkjennelse for ISS og viser at selskapet er ledene i vår virksomhet, Facility Services. Ved at kundene velger ISS som leverandør for deres interne tjenester, gjør at de kan fokusere på deres kjernevirksomhet, mens vi tar oss av de interne tjenestene, som er vår nøkkel kompetanse, sier Jørgen Lindegaard, Group CEO, ISS AS.

Bedriftene på lista har blitt evaluert av The International Association of Outsourcing Professionals, IAOP, på 18 kriterier, deriblant økonomisk vekst, funksjonær ledelse og kundereferanser. Det er det fjerde året at IAOP publiserer lista over de topp 100 firmaer i Fortune Magazine, som andre bedrifter kan bruke som referanse for deres outsourcing behov som Facility Services, IT og konsulentvirksomhet.

ISS har nådd rangeringen som nummer syv basert på deres balanserte utførelse, global tilstedeværelse, deres forretningsmodell og service konsept. Dessuten har ISS blitt vurdert for dyktighet innenfor opplæring og utvikling av ansatte samtidig som selskapet har en imponerende liste over kunder, inkludert bedrifter som HP, UBS, BASF og Daimler.

ISS har avansert fra nummer 31 på lista til dette årets syvende plass.

På toppen av lista finner vi Accenture og IBM. Sammen med ISS finner vi også selskaper som CSC og Capgemini.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS