Proff Norge
Proff Norge

Fornyer seg på flere områder

Fra 1. juni kommer Proff Norge i ny drakt og med ny maskinpark.

Publisert

Proff Norge ble startet i 1992 med agentur fra Pioneer Eclipse som forretningsidé. Ideen var å levere rengjøringsutstyr til renholds- og skadesaneringsbransjen i Norge.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Opp gjennom årene har bedriften knyttet seg til flere leverandører fra hele verden og kan tilby i tillegg til det amerikanske gulvbehandlingssystemet til Pioneer Eclipse, produkter fra Munters, Cebe, og Alron Chemical, i tillegg til egen produktlinje innen kjemi og mikroorganismer.

Total reprofilering

Etter mange år med kontor, lager og kurslokaler i Larvik, utvidet bedriften med butikk på Ryen i Oslo i 2005. Dette for å dekke det store behovet innen renhold i Oslo og Akershus.

Etter 17 år på markedet har Proff Norge opparbeidet seg kompetanse og erfaring innen skadesanering og spesialrenhold, og blir brukt som samarbeidspartner og leverandør til både små og store bedrifter i hele landet.

Etter disse årene i samarbeid med fokus på fag og service, ønsker bedriften nå å markere videre drift med en total reprofilering.

Fra 1. juni vil bedriften operere med ny logo og nytt utseende. Den nye profilen kommer samtidig med lanseringen av ny maskinpark som kommer på markedet. Maskinparken er under Proff Norges eget merkenavn og vil være en del av utstyrspakken sammen med den allerede eksisterende produktlinjen innen kjemi.

Satset på nettet

Proff Norge har de siste årene sett en endring av behov hos kunden der tilgjengelighet og kompetanse mer enn noensinne er en avgjørende faktor. For å møte markedet gjør bedriften en storsatsing på internett og lanserer det de selv mener vil bli markedets beste nettbutikk. Intensjonen er å forenkle innkjøp, tilgang og informasjon for kundene og å formidle kompetanse til markedet.

De ansatte hos Proff Norge får regelmessige kurs og oppfølging fra sine underleverandører slik at de bedre kan hjelpe brukerne av produktene sine.

Proff Norge vil utvide kursholdet sitt til også innebære Oslo-butikken og ønsker i fremtiden å avholde kurs og opplæring innen gulvbehandlingssystemer både i Oslo og Larvik etter markedets behov.

Åpent hus

I august vil Proff Norge holde åpent hus i sine lokaler i Oslo og Larvik, der alle nyheter vil bli presentert.

I og med at Proff Norge nå går inn i en ny drakt og nye utfordringer, så søker bedriften en samarbeidspartner i Midt-Norge og Nord-Norge. I første rekke er det ønskelig med noen som har kjennskap til renholds- og skadesaneringsbransjen, og som kan dekke Nordland, Troms og Finnmark.

Kilde: Pressemelding

Powered by Labrador CMS