Swep_classic_MicroPlusmopHP

Ny miljømopp

Vileda Professional utvider sortimentet med svanemerkede mikrofibermopper til profesjonell rengjøring av gulv.

Publisert

Som et ledd i Vileda Professionals miljøarbeid, har moppen Swep Duo og Classic MicroPlus også oppfylt Svanemerkets krav. MicroPlus moppen er kjent i markedet som en mopp på tavler og interiør. Den utgjør også en viktig del av Viledas Hotel-pakke til bruk på vegger og gulv i dusj, bad og garderobeanlegg.- Vi er veldig stolte og har som målsetning at flere av våre mikrofiberprodukter skal merkes med Svanen så snart som mulig, sier Elisabeth Arnberg, markedssjef for Vileda Professional, Norden.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

For at en mikrofibermopp skal kunne benytte Svanemerket, må den oppfylle miljøkrav, helserelaterte krav og kvalitetskrav. For eksempel skal det testes at moppen rengjør effektivt, er skånsom mot overflatene og tåler mer enn 300 vaskeomganger.Svanen stiller også krav til hvilke kjemikalier som kan benyttes under produksjonen. For eksempel er det krav til fargestoffer og plast. - Å rengjøre med mikrofibermopper og -kluter er et godt miljøalternativ. Det blir en betydelig reduksjon i forbruket av kjemikalier og vann, sier markedskonsulent Tormod Lien i Miljømerking.

Powered by Labrador CMS