NRTF logo ny

Årets renholder og Bransjeprisen

Nå nærmer det seg fristen for å komme med forslag til Årets renholder og Bransjeprisen 2009.

Publisert

Hvert år deler Norsk Renholdteknisk Forening (NRFT) ut prisen Årets renholder til en i bransjen som har bidratt med en spesiell innsats for renholdsfaget, sine medarbeidere, kunder eller på annen måte har utmerket seg i året som har gått eller mange år i sitt daglige arbeid. Ansatte som kan motta prisen må være renholder, arbeidende renholdsleder el.l.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bransjeprisen er ment som en honnør til en person eller en gruppe/forening som har utøvet en spesiell innsats for fag og bransje i det foregående året eller over tid. Det er ikke tilknyttet betingelser til hvilken type innsats, men det bør ha kommet bransjen til gode og det må vises til resultater av dette.

For mer informasjon om prisene og tidligere vinnere, besøk nettsiden www.nrtf.net.

Send inn ditt forslag på kandidat, med en begrunnelse for hvorfor du mener vedkommende har fortjent prisen som Årets renholder eller Bransjeprisen.

Prisene deles ut under årskonferansen på Geilo i mars.

Forslag kan sendes til kbl@kbd.no, eller til NRTF, Postboks 2884 Tøyen, 0608 Oslo. Frist for innsendelse av forslag er 15.02.09.

"
Powered by Labrador CMS