renholdsportalen--skjermdum

Nytt nettsted for bransjen

NHO Service har lanseret et nytt nettsted. Renholdsportalen gir deg informasjon som kan hjelpe når du skal kjøpe eller selge renholdstjenester.   

Publisert

Renholdsportalen.no er et nettsted for de som er opptatt av profesjonelt renhold, og skal gi informasjon om hva som påvirker renholdskostnadene og annet nyttig informasjon for de som har renhold i egen regi, eller de som kjøper inn renholdstjenester.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det er jo evig spørsmål om hva som rent nok - og portalen gir informasjon om nettopp dette. I tillegg til noen råd om hva avtalen mellom kjøper og selger av renholdstjenster bør innholde.

NHO har systematisert informasjonen i 5 punkter på den nye nettsiden: 1) Hva koster renhold? 2) Hva er rent? 3) Hva er avtalt? 4) Hvilken løsning bør du velge? 5) Hvordan kjøpe renhold?

I tillegg til dette er det også noen nyttige verktøy og informasjon om juss, opplæring og kompetanse - og tall og statestikk om renholdsbransjen.

Powered by Labrador CMS