Svalbard7.jpg
Svalbard7.jpg

Frister det med Svalbard?

Fristen for å melde seg på Lilleborg Profesjonells seminar om ledelse og renholdsøkonomi på Svalbard nærmer seg. Men det er fortsatt ledige plasser.

Publisert

Som eneste norske destinasjon er Svalbard inne på Lonely Planet`s liste over anbefalte reisemål i 2009. Det er en generell økende interesse for Svalbard. 8. - 11. mars har du muligheten til å besøke den vakre øya på nordlige breddegrader.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Fristen på å melde seg på seminaret er satt til 9. desember. Denne gangen skal jobben som leder stå i sentrum. Seminaret tar for seg ledelse og renholdsøkonomi. Ledelse kan være så mangt, vi skal ha fokus på lederrollen, coaching og betydningen av kommunikasjon, samt konfliktløsninger, forteller Einar Skurdal.

Også renholdsøkonomi står på programmet.

Tidspunktet for seminaret er valgt med omhu for å få den rette vinterstemningen med spennende lys, hvor dag og natt er omtrent like lang.

Total kostnad for kurset vil bli 17 950 kroner, og da er fly t/r Gardermoen-Longyearbyen, tre netter på hotell, fullpensjon i fire dager, kursavgift, leie av kurslokaler landarrangement og villmarksaften inkludert.

De som ønsker mer informasjon kan kontakte Einar Skurdal på mail: einar.skurdal@lilleborg.no

Powered by Labrador CMS