Renholder.jpg
Renholder.jpg

Stem på Årets renholder og Bransjeprisen 2010

Kjenner du noen som har gjort en spesielt god innsats for renholdsfaget?

Publisert

Da bør du ta kontakt med NRTF. Det kan være at nettopp denne medarbeideren har fortjent tittelen Årets renholder. Utmerkelsen skal være forbeholdt en renholder som i løpet av 2009 eller gjennom flere år har bidratt med en spesiell innsats for renholdsfaget, sine medarbeidere, kunden eller på annen måte har utmerket seg gjennom sitt arbeid. Prisvinneren får et reisestipend på kr. 5000 som kan brukes til faglig utvikling.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bransjeprisen er ment som en honnør til en person eller en gruppe/forening som har utøvet en spesiell innsats for renholdsfaget og bransjen i 2009 eller over tid. Det er ikke knyttet betingelser til type innsats, men det må ha kommet bransjen tilgode, og det må vises til resultater av dette.

Begge prisene deles ut på årskonferansen for NRTF og NHF den 16.-18. mars 2010 på Color Fantasy til Kiel.

Ønsker du å komme med forslag til kandidater så ta kontakt med sekretær i NRTF Karin Bergseth Lied på epost kbl@kbd.no eller pr. post til NRTF, Postboks 2884 Tøyen, 0608 Oslo. Besøk vår nettside www.nrtf.net for mer informasjon om prisen og tidligere vinnere.

Powered by Labrador CMS