CDAvant
CDAvant

Fusjon i renholdsbransjen

Etter å ha hatt et tett og godt samarbeid, fant CD renhold og Avant Renholdstjeneste ut at de skulle fusjonere. Navnet på det nye byrået er CD renhold Avant.

Publisert

Vidar Askelien (bildet) er daglig leder for det nye selskapet. Han forklarer

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

bakgrunnen for fusjonen.

Enkelt å fusjonere

- CD renhold og Avant Renholdstjeneste jobbet nært opp til hverandre, hadde til dels sammenfallende kundeportefølje og samme kunder, som blant annet Universitetet i Oslo. Dette var en stor kunde for oss. Fra det offentlige kommer det økte krav om å ha en komplett administrasjon. Avant Renhold var i utgangspunktet litt for store til å drifte med den administrasjonen vi hadde. Da vi satte oss ned for å snakke sammen, fant vi raskt ut at det var mange likhetstrekk og samme filosofi. Da gjorde en fusjon enkel å gjennomføre, forteller Askelien.

180 medarbeidere

Fusjonspapirene ble undertegnet 4. april og 6. juni blir fusjonen offisiell.

- Vi ser for oss en samlet omsetning på rundt 75 millioner kroner. Det nye selskapet har rundt 180 medarbeidere. CD renhold Avant vil i hovedsak søke oppdrag innenfor undervisningsbygg og større kontorlokaler i Oslo-regionen, sier Askelien.

Powered by Labrador CMS