Dataprogram renhold
Dataprogram renhold

Vellykket satsing på de ansatte

Karlstad kommune har satset mye på sine renholdere de siste årene. Dette har gitt gode resultater på flere måter.

Publisert

På fire år har eksempelvis sykefraværet blitt redusert med 60 prosent og i følge et benchmarking nettverk holder selve renholdet høy kvalitet - et nivå som kan sammenlignes med mange andre renholdsfirmaer i Sverige.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

På Serviceavdelningen i Karlstads kommune jobber rundt 130 personer med renhold ved skoler, bibliotek og andre kommunale bygg. De siste årene har enheten jobbet aktivt med å øke kompetansen og skape delaktighet og økt trivsel.

- Våre ansatte er det viktigste vi har og det kjennes veldig godt at vi har kommet så langt. Det her er et langsiktig arbeid og vår neste store satsing er å bli miljøsertigisert, sier Anna-Lena Lindgren, avdelningsjef på serviceavdelningen til Cleannet.

- Mycket av satsningarna handlar om utdanning. I tillegg til renholdsstudier har medarbeiderne gått kurs i alt fra hjerte- og lungeredning, brannsikkerhet til service og kurs for å stumpe røyken. Vi har også gjennomført ulike trivselsaktiviteter, besøkt messer, skapt eierskap til våre mål og verdigrunnlag, sier Lindgren.

Powered by Labrador CMS