svanemerke

Ny renholdsbedrift svanemerket

Royal Renhold AS i Oslo er den femte renholdsbedriften i Norge som svanemerkes. - Ringvirkningene for miljøet er gode, sier direktør Alvhild Hedstein i Miljømerking.

Publisert

Før en renholdsbedrift kan svanemerkes, må den tilfredsstille en rekke helse- og miljøkrav. Dette resulterer i at bedriften bedrer sine valg av kjemikalier og sine transport- og avfallsrutiner. I tillegg er årlig mengde drivstoff i forhold til årlig rengjort areal beregnet og minimert.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Svanemerket renhold leder til gode ringvirkninger for miljøet. I tillegg til helse- og miljøkravene som stilles til lisensinnehaverne, må også leverandører av rengjøringsmidler og vaskemidler til mopper tilfredsstille Svanens minimumskrav, sier Alvhild Hedstein.

Også mengden plastposer som brukes til søppel inngår i miljøregnskapet til et miljømerket renholdsbyrå. Byrået oppfordrer klienter til å kildesortere papir, plast, metall og restavfall.

Royal Renhold AS ble startet i 1976 og har hovedkontor på Ryen i Oslo. Selskapet har 200 medarbeidere og omsatte for 65 millioner kroner i 2008. Royal yter renholdstjenester både overfor næringslivet, stat og kommune.

Kilde: Miljømerking

Powered by Labrador CMS