Marvin-web

Bjørnebekk leder NRI

Marvin Bjørnebekk gikk av som NRI-leder på nyåret, men under årsmøtet på Røros i helga ble han valgt som ny leder.

Publisert

Årsmøtet i NRI foregikk uten dramatikk, selv om styret la frem et resultat på minus 420 000 kroner for 2008. Dette skyldes i all hovedsak at kun halv kontingent ble ført på 2008.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Dette har vi gjort for å rydde opp en gang for alle i forhold til skeivheter i regnskapet. Hadde vi ført fullt medlemskap, ville regnskapet vist et plussresultat på rundt 200 000 kroner, fortalte avtroppende leder Per Inge Iversen.

På grunn av underskuddet opplever NRI en anstrengt likvid situasjon, men dette løste årsmøtet ved å enstemmig vedta at medlemsbedriftene yter et engangstilskudd på mellom 1000 og 3000 kroner, differensiert etter medlemsbedriftenes omsetning. Dette vil redde den likvide situasjonen. Uavhengig av dette, viser neste års budsjett et overskudd på nesten 370 000 kroner.

NRIs nye styre består av Marvin Bjørnebekk, Jan Erik Heimdal, Ann-Mari Taraldsen, Vera Nordal Hansen og Nanja Leikanger.

Les mer om NRI-dagene på Røros i kommende utgave av Renholdsnytt.

Powered by Labrador CMS