Ærespris.jpg
Ærespris.jpg

Æresmedlemmer i NRI

Else Liv Hagesæther og Kjell Bård Danielsen ble under NRI-dagene utnevnt til historiens første æresmedlemmer i NRI.

Publisert

Det var en rørt duo som mottok æresmedlemskapet. Den vanligvis så snakkesalige Kjell Bård Danielsen klarte ikke å si annet enn at han for en gangs skyld manglet ord.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Prisen tildeles som en utmerkelse til en person som gjennom mange år har vist et sterkt initiativ for å utvikle renholdsbransjen på en faglig og allmennyttig måte. Dette kan ha skjedd gjennom undervisning, tilretteleggelse av faglitteratur, utvikling av verktøy som fremmer fag og kompetanse. Du har interesse for verdiskapning. Personlig innsats for renhold, enten lokalt eller regionalt, og som enten i egen virksomhet eller i bransjen for øvrig fremmer kollegiale og mellommenneskelige relasjoner. Du kan lytte til kundens behov og besitter entreprenørskap og kreativitet. Du har bidratt til å bygge langsiktige relasjoner innen faget renhold. Dette er bransjens egen pris og er upolitisk. Prisen innebærer også æresmedlemskap i NRI, sa Johnny Haugland, da han delte ut Fagprisen Renhold for første gang i historien. Prisen gikk altså til Else Liv Hagesæther og Kjell Bård Danielsen.

Powered by Labrador CMS