renholdsnytt_nullto

Nytt Renholdsnytt på vei i posten

Årets andre utgave av Renholdsnytt er på vei ut til postkassen til abonnentene.

Publisert

I denne utgaven kan du blant annet lese om en stor kriminalsak med forgreninger til renholdsbransjen. Saken dreier seg om ei 56-år gammel Oslokvinne som ved siden av å drive egen renholdsvirksomhet gjorde innbrudd hos sine konkurrenter. Der stjal hun kundenøkler og adgangskort, som hun senere benyttet seg av til å robbe renholdsfirmaenes kunder.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Renholdsnytt har også vært til stede på Norske Husøkonomers Forbund og Norsk Renholdteknisk Forenings landsmøte på Geilo. Du kan lese om Kjersti Godøy, som hadde planer om å tre ut av styret til husøkonomene, men som reiste hjem til Vestlandet som nyvalgt leder og æresmedlem.

På Landsmøtet ble det også klart at de to foreningene tar opp igjen fusjonsplanene, og mye ligger nå til rette for en fusjon i løpet av året.

I Hordaland har flere sensorer til renholdsoperatørfaget trukket seg i protest fordi de mener at lista for å klare fagbrevet er lagt for lavt.

Denne gangen er det leder i NRI, Per Inge Iversen, som er portrettert.

Dette og mye mer kan du lese om i Renholdsnytt nummer 2 for 2009.

Har du ikke abonnement på Renholdsnytt kan du kjøpe det her

Enkelt utgaver av Renholdsnytt kan kjøpes her

"
Powered by Labrador CMS