Tormod
Tormod

Bekken gjenvalgt

Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) har avholdt årsmøte om bord på MS Midnattsol. Der ble Tormod Bekken gjenvalgt som leder.

Publisert

Norges Bygg- og Eiendomsforening (NBEF) Foreningen består av den tidligere Byggherreforeningen, foreningen for nøkkeltall for benchmarking (nfb) og nettverket for FM(Facility Management). Disse er nå nettverksgrupper av NBEF som er opprettet med egne styrer. Foreningens formål er å samle byggherrer, bedrifter/institusjoner og personer som har sitt virkeområde innen bygg- og eiendomsforvaltning. Organisasjonen skal bistå medlemmene i å ivareta og utvikle verdier samt skape og synliggjøre nytteverdi og effektiviseringsgevinst for samfunnet og medlemmene.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

På årsmøtet ble Tormod Bekken (HiST) gjenvalgt til styreleder, og styret består ellers av en god blanding av kjente NBEF-fjes og nye, faglig engasjerte ildsjeler: Styremedlemmer: Sigurd Haaland (Oppland Fylkeskommune), Brynjulf Skjulsvik (Pro Teknologi AS), Steffen Strømnes (ROM Eiendom AS) og Marit Støre Valen (NTNU).

Varamedlemmer: Olav Egil Sæbøe (Pro-FM Consulting), Håkon Kvåle Gissinger (Rambøll Norge AS) og Berit Tyldum (HiAk).

Kilde: NBEF

Powered by Labrador CMS