NHOService_logo

Fikk opplæring i Bergen

NHO Service er aktive på opplæringsfronten. I forrige uke arrangerte de instruktøropplæringen innen renhold i Bergen.

Publisert

Tirsdag og onsdag i forrigeble den andre piloten av Instruktør I-kurset avviklet i Bergen. Til sammen møtte 17 opplæringsansvarlige fra ti medlemsbedrifter, i tillegg til Cato Kallestad fra Lilleborg Profesjonell.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Anne Jensen og Ellen Nygard (bildet) fra NHO Servicegikk gjennom materiellet som er utarbeidet til Basisopplæring Renhold.

En pilot igjen

- Vi fikk gjennom aktiv deltakelse av de 19 kursdeltakerne inspirasjon til nye vinklinger av budskapet om å utøve profesjonelt renhold. På kurset ble også temaene "Jeg som instruktør..." og "Behovet for en fadderordning" gjennomgått og drøftet, forteller fagsjef Ellen Nygard i NHO Service.

Den siste piloten avvikles i Bodø1. og 2. desember, og den 15. januar inviteres alle som har deltatt på instruktøropplæringen gjennom høsten til samling i Oslo. Etter det setter NHO Service sluttstrek for justering av innholdet i Basisopplærig Renhold. Opplæringsmateriellet anses da som ferdigstilt og klar til bred distribusjon.

NHO Service håper at samtlige medlemsbedrifter vil finne Basisopplæring Renhold nyttig og ta materiellet i bruk i opplæringen av sine ansatte.

Powered by Labrador CMS