TORK-DL_Foto_121643torkvinn

Bedre hygiene beseirer fattigdom

Rundt 40 prosent av verdens befolkning har ikke tilgang til et toalett. Tork deltar på World Toilet Summit & Expo, WTSE, i Macau fra 4. til 6. november. WTSE tar sikte på å komme med konkrete forslag til hvordan flere mennesker kan få tilgang til toaletter.

Publisert

FN har utropt 2008 til det internasjonale hygieneåret. Ifølge FNs tusenårsmål for hygiene skal antallet mennesker uten tilgang til et toalett halveres fra 1990 til 2015. Tilgang til et toalett er et prioritert område innenfor fattigdomsbekjempelsen, da det er avgjørende for at folk skal kunne bedre sin personlige hygiene.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Som en av verdens største produsenter av hygieneprodukter har vi både humanitære og forretningsmessige grunner til å sikre at dette hygienespørsmålet får oppmerksomhet, sier president og CEO i SCA, Jan Johansson.

Som del av SCAs arbeid for å rette søkelyset mot dette hygienespørsmålet, sponser SCA og selskapets varemerke Tork WTSE i Macau, fra 4. til 6. november. Arrangementet samler forskere, bedrifter og interesseorganisasjoner fra hele verden, som vil skissere konkrete løsninger for å rette på toalettmangelen. Kina og resten av Asia utgjør også et viktig vekstmarked for Tork. Deltakelsen på WTSE er en naturlig måte å lære mer om det asiatiske markedet på, og gir Tork muligheten til å dele av sin kunnskap om hygiene og sanitærsystemer.

- Hygiene angår alle mennesker, og tilgang til toaletter kan ofte være et spørsmål om liv eller død. Hos Tork har vi omfattende erfaring med og kunnskap om hygienespørsmål. Det er derfor ekstremt viktig for oss å være her og støtte anstrengelsene for bedre hygiene, særlig i utviklingslandene, sier Bengt Eriksson, Marketing & Brand Director hos Tork.

Powered by Labrador CMS