Tarkett
Tarkett

Livstidsgaranti på iQ-gulv

Nå innfører gulvprodusenten Tarkett 20 års garanti - like lenge som gulvets antatte levetid.

Publisert

Tarketts IQ-gulv har en ny funksjonalitet, som gjør rengjøringen like enkel under hele gulvets livssyklus.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Noe som igjen reduserer arbeidsbelastningen hos rengjøringspersonalet, sparer miljøet og gir økonomiske gevinster, heter det i en pressemelding.

Gulvprodusenten kaller det livstidsgaranti, og den innføres med henhold til rengjøringsfunksjon på iQ-gulvene. iQ-gulvene vil ved normal bruk i cirka 20 år holde seg like fine gjennom hele livssyklusen, slik at den opprinnelige og enkle rengjøringsfunksjonen ivaretas.

- Vi tilbyr denne garantien for at kjøpere skal føle seg trygge på at den opprinnelige og kostnadseffektive rengjøringsfunksjonen vil være intakt gjennom hele gulvets levetid. At vi i tillegg kan tilby et miljøvennlig alternativ for våre kunder, er noe vi er stolte over, sier Gunnar Øvrebotten, salgs- og markedsdirektør for Tarkett i Norge.

I tillegg til at iQ-gulvene er skånsomme mot miljøet er det ikke behov for polish, voksing eller miljøskadelige kjemikaler, ettersom gulvene tørrpoleres. Tørrpolering gir lavere arbeidsbelastning og reduserer behovet både for kjemikaler og bruk av vann.

Powered by Labrador CMS