hotellrom, colourbox

Støvmidd ligger på hotell

Undersøkelser viser at svenske hoteller ikke på langt nær rengjør og skifter madrasser, puter og tepper så ofte som de burde. Det setter støvmidden pris på.

Publisert

Det er Sundsvall Tidning som kommer med denne avsløringen, og de viser til en undersøkelse som Fred Butler har foretatt.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Under halvparten av hotellene rengjør madrassene regelmessig, og blant dem som gjør det regelmessig, er det snakk om intervaller på et halvt år eller mer.

Problem for allergikere

Støvmidd er et stort problem for allergikere, og i Sverige er det bare ett av fire hoteller som kan tilby rom for denne kundegruppen.

I februar ble det kjent at Friske Rom skal lanseres for hotell- og overnattingsmarkedet i Skandinavia. Dette er et service- og tjenestekonsept som tilbyr en ny hygienisk standard på hotellrom, og gagner alle gjester, spesielt de som lider av astma eller allergirelaterte plager

– For folk uten allergi er ikke støvmidd noe stort problem selv om de virker rimelig uappetittlige om vi titter på dem i et mikroskop, påpeker den svenske avisen.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS