Åse Johanne Myre
Åse Johanne Myre

Aldri for sent med fagbrev

Åse Johanne Myre er et bevis på at det aldri er for sent å ta fagbrev. Nylig mottok den spreke 67-årige renholderen fagbrev sammen med 688 andre lærlinger i Steinkjer.

Publisert

Les også: Overskudd gir fagbrev

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Åse Johanne tok fatt på fagbrevet fordi så mange andre renholdere gjorde det samme.

–Til tider følge jeg meg litt utenfor. Derfor begynte jeg også, sier hun til Trønder-Avisa, men legger til at muligheten for å oppnå bedre lønn også har vært en medvirkende årsak.

" Hjemkommunen Steinkjer har også flere suksesshistorier fra sine renholdere. I januar kunne vi lese omEgge videregående skole, hvor samtlige renholdere hadde fagbrev. Renholdsleder Inger Thorsvik sa da det førte til større engasjement blant de ansatte i forhold til å diskutere løsninger, metoder og utstyr.

Ingen planer om å slutte

Åse Johanne har hatt sitt daglige arbeid på Mære landbruksskole siden 1976. Hun startet på kjøkkenet og fikk senere tittelen husmor. Siden 1999 har hun sørget for at framtidas bønder har rene gulv og pulter på skolen. Fagbrevet tok hun før jul.

Myre har ingen planer om å slutte. I alle fall skal hun fortsette til hun nærmer seg 70.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS