Thomas Sagen, RELE
Thomas Sagen, RELE

RELE tar bladet fra munnen

Etter at den nye renholdsleverandørforeningen Renhold Norge ble dannet i mars, har kommentaren fra den etablerte leverandørforeningen RELE latt vente på seg. Men nå kommer uttalelsen.

Publisert

I mars ønsket ikke RELE-leder Thomas Sagen å kommentere utfordrerens etablering. Men nå har styret samlet seg, og uttaler at de er positive til at flest mulig engasjerer seg i renholdsfaget.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Ingen konkurrent

Videre mener styret i RELE at gode foreninger og faglig tyngde er viktig for å skape en attraktiv og seriøs bransje, og nettopp derfor vurderer de ikke nye foreninger som konkurrenter.

- Åpent for alle

Samtidig ønsker styret å avvise at terskelen for å bli medlem i RELE er høy:

- Vi vil understreke at ingen søkere har blitt avvist som medlem på grunnlag av hvor de markedsfører sine produkter geografisk. Alle produsenter og importører som er etablert og registrert i det norske marked er velkommen til å søke medlemskap, sier de i en pressemelding.

RELEs medlemmer har siden 1974 jobbet aktivt med å arrangere messer og seminarer, og styret opplyser at de også fremover vil være sterkt engasjert i faglige aktiviteter.

Ønsker ikke konflikt

Renhold Norge ble i hovedsak dannet gjennom at en rekke småbedrifter samlet seg og stiftet foreningen. Initiativtakerne har tidligere uttalt at de ikke ønsker noen konflikt eller konkurranseforhold med RELE.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS