telefon_colourbox
telefon_colourbox

Oppretter skattesnusk-telefon

I Nord-Norge går skattemyndighetene nye veier for å få tips fra publikum om svart arbeid.

Publisert

I håp om å kartlegge det svarte arbeidet i Nord-Norge, har Skatt nord opprettet et eget skattesnusk-nummer for hele landsdelen. Tanken er at publikum skal ringe og gi opplysninger om både små og store forhold.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Svart arbeid utbredt

Bakgrunnen til telefon-opprettelsen er en undersøkelse som ble utført høsten 2006, om privates kjøp av svart arbeid. Her svarte halvparten av befolkningen over 18 år at de har bekjente som har kjøpt svart arbeid en eller flere ganger de siste to årene.

Tar imot alt

Skatt nord er spesielt opptatt av fiskeritips, men ønsker i tillegg å motta store og små tips om forhold fra hele næringslivet i Nord-Norge.

- Vi tar imot alt, sier underdirektør Sølvi Åmo Albrigtsen i Skatt nord til folkebladet.no.

Ønsker rikt næringsliv

Albrigtsen oppfordrer alle som sitter med opplysninger om skatte- og avgiftsunndragelser til å ta kontakt.

- Vi ønsker tips blant annet fordi vi ønsker et levedyktig og rikt næringsliv i Nord-Norge. Dette kan vi være med på å skape ved å sikre like konkurranseforhold for alle aktører. En av de største konsekvensene ved svart økonomi er at seriøse, gode aktører forsvinner ut av markedet fordi konkurransen mot de som driver svart blir for tøff.

Skulle du sitte på tips om svart arbeid i Nord-Norge, er det nye telefonnummeret 75 54 67 00.

Les mer om saken på folkebladet.no

"
Powered by Labrador CMS