toalett_colourbox
toalett_colourbox

Kastet opp av inneklimaet

Da rengjøringshjelpen gikk inn i et av klasserommene på Bergsbygda skole i Porsgrunn tidligere i sommer, ble hun så dårlig at hun kastet opp.

Publisert

Inneklimaet er helt elendig, samtidig som at skoleplassen er kummerlig, melder Porsgrunn Dagblad.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

- Bra innsats

Rektor ved skolen, Anita Hjorteseth Årdalen, bekrefter de dårlige forholdene, og forklarer til avisen at det er ekstra ille etter mye regnvær.

Men hun er likevel fornøyd med kommunens innsats i det siste.

- De tok et ordentlig tak i sommer, og satte umiddelbart i gang med å ta kloakken. Jeg stoler på at også resten gjøres noe med, og det ganske fort, sier hun.

Brakketilværelse

Det siste året har elevene og lærerne levd i en brakketilværelse, en det plager ikke rektoren nevneverdig, skriver pd.no.

- Faktisk er det brakkene som er kremen på skolen. 1. og 2. Klasse, samt SFO skal være der når skolen starter opp, og disse får de beste doene og de tryggeste omgivelsene, sier rektoren.

Hun forklarer at det var ganske ille i fjor, og at brakkene løste mye da de kom. Men hun håper skolen kan klare seg uten dem snart.

- Brakker er nå en gang brakker. Det sier kanskje litt om standarden på skolen når de er det beste.

Husbukk og sopp

Om flere enn denne ene renholshjelpen har blitt dårlig av inneklimaet, vites ikke, men det er påvist er husbukk på taket, og kommunen avventer svar fra en bestilt soppundersøkelse.

(Kilde: pd.no)

Les mer om tilstanden på skolen på pd.no.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS