KärcherHC_10_dd_1-17329-RGB
KärcherHC_10_dd_1-17329-RGB

Batteridrevet høytrykksspyler

Kärcher lanserer verdens første batteridrevne høytrykksspyler.

Publisert

Frem til nå har en elektrisk høytrykksspyler krevet strøm, men den nye HC 10 benytter seg av hybrid teknologi.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Den går enten på strøm eller på batteri. I likhet med alle andre KÄRCHER-modeller, krever heller ikke denne vann fra kran da den er selvsugende.

HC 10 kan i stedet benytte regnvann fra tønne, sisterne eller andre beholdere. Maskinen er derfor helt uavhengig av elektrisitet og vanntilgang. Maskinens kompakte design understreker dette fortrinnet. Ved første øyekast ligner HC 10 på en verktøykasse. Den er utstyrt med et variopower strålerør for enkel justering av trykket, vanntilførselsslange og roterende dyse for fjerning av mose og fastsittende skitt. En vekt på kun 7,5 kg gjør den enkel å bære med seg.

Når maskinen er koblet til strøm har den en maks. vannmengde på 440 l/t og et trykk opp til 110 bar, og kan håndtere krevende rengjøringsoppgaver. Ved batteridrift er vannmengden maks. 250 l/t og har et trykk på maks. 40 bar.

Flere og flere produsenter tilbyr nå elektroverktøy med kraftige lithium ion batterier, men KÄRCHER er den første til å benytte denne avanserte teknologien i en høytrykksspyler.

Powered by Labrador CMS