Bransjedag2008

Lær mer om serviceledelse, møt fremtidens bransjefolk

Avgangsstudentene ved Høgskolen i Akershus’ bachelorstudier i Husøkonomi og serviceledelse (Facility and Service Management) og Kostøkonomi, ernæring og ledelse (Food and CateringManagement) inviterer nok en gang til Bransjedag for drifts- og serviceledelse. Gjør deg klar til å høre om at døde sjefer leder ikke.

Publisert

Programmet er endelig klart for Bransjedagen 2008. Programmet ser ut til å være pakket med foredrag om serviceledelse, og hovedtema i år er rekruttering og hvordan holde på kompetansen du har.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Jan Bjørnebo fra ISS kommer og holder foredraget Døde sjefer leder ikke. Bjørneboe har tidligere vært kåret til årets foredragsholder, og er kjent for være en svært engasjert leder.

Direktør i NHO- Service Petter Furulund vil også være på plass, også han med noen tanker omkring ledelse. Hans foredrag heter Ego orientert ledelse.

Rekruttering til servicebransjen

Som de fleste vet er rekruttering en utfordring. I løpet av bransjedagen er det rom for å plukke opp noen gode tips.

Personalsjefen i Rengjøring og Vedlikehold Grete Torjussen holder foredrag om utfordringer i forhold til dette.

Noen som passer for deg?

Og skulle du være på utkikk etter noen nye medarbeidere kan selve bransjedagen være en gylden anledning til å finne noen som passer for deg. For etter foredragene er det lagt opp til en speed-dating seanse mellom bedriftene og studentene.

Minimesse

Det er også rom for å leie standplass på høgskolen denne dagen. Slik at de som vil markedsføre seg litt ekstra vil ha muligheten til å gjøre det.

I tillegg vil flere av avgangsstudentene få slippe til å fortelle om hva de kan brukes til når de nå er ferdig utdannet.

Invitasjonen til bransjedagen

Ønsker du å vite mer om serviceledelse finner du hele programmet her.

Mer informasjon om utdannelsen i Husøkonomi og Serviceledelse kan du lese her

"
Powered by Labrador CMS