Steinar-web

Skal forelese down under

En spennende utfordring venter Steinar Klubben Nilsen når han reiser til Australia for å forelese om ”Beste Praksis Renhold” – miljøprosjektet som vant Glassbjørnen i 2006.

Publisert

Renholdsnytt har en rekke ganger omtalt Forsvarsbyggs anskaffelsesprosjekt ”Beste Praksis Renhold”, som hadde som mål å etablere ny renholdspraksis med hensyn til miljøprestasjon, kostnader, sykefravær og kvalitet for Forsvarets bygningsareal.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Forsvarsbygg har blant annet inngått ny rammeavtale på renholdsprodukter, valgt tørt renhold der dette har vært hensiktsmessig, og stilt krav om miljømerkede renholdsprodukter.

Etter prosjektets avslutning er den årlige renholdskostnaden redusert med ca 50 millioner kroner. Forskeren Steinar Klubben Nilsen sto i spissen for prosjektet, men hadde god hjelp fra ektefellen Inger Dahl (Teknologisk Institutt), Trond Harald Kristiansen (Forsvarets bygningstjeneste), Alf Gustav Høstmark (Forsvarsbygg) og Bjørn Brønstad (Forsvarsbygg).

Under World Sustainable Building Conference 2008 i Melbourne i Australia – en konferanse som samler folk fra hele verden, er Nilsen invitert til å holde foredrag om “Beste Praksis Renhold” 22. September.

Les mer i kommende utgave av Renholdsnytt.

Powered by Labrador CMS