Norengros signering ISS 270608.JPG.jpeg

Ny leveringsavtale for ISS

ISS Facility Services AS har valgt Norengros som ny distributør av renholds- og hygieneprodukter til sin virksomhet i Norge.

Publisert

Kontrakten mellom ISS og Norengros trer i kraft 1. oktober i år, og verdien er estimert til 50 millioner kroner per år.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Partnere fra før

Til sammen har ISS Facility Services AS 3 000 leveringssteder, men tallet er økende. Norengros er fra før etablert som distributør til ISS Catering og samarbeidspartnerne Umoe Catering og Choice Hotels.

50 land

ISS Facility Services AS er en del av det verdensomspennende serviceselskapet ISS A/S, som har hovedkontor i København. Konsernet har 500 000 ansatte fordelt i 50 land, og på verdensbasis har de en omsetning på 55,8 milliarder kroner.

Tjenester

I Norge omsetter ISS for 5,7 milliarder kroner og har 14 000 ansatte. ISS Facility Services AS leverer tjenester til offentlig og privat sektor innen forretningsområdene Renhold, Catering, Eiendom, Kontorstøtte og Sikkerhet - samlet eller enkeltvis.

Les mer om ISS Facility Services AS her.

Landsdekkende partner

Norengros er en landsdekkende forbruksvareleverandør med 14 lokale lagre og 22 engrosbutikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Norengros leverer kontor- og datarekvisita, storhusholdningsprodukter, emballasje og medisinske forbruksvarer til offentlig og privat sektor.

Leverandøren har eksistert i 18 år, har i dag over 600 medarbeidere og hadde i 2007 en omsetning på 1,8 milliarder kroner. Administrasjonen med 19 ansatte ligger på Helsfyr i Oslo.

Les mer om Norengros her.

Bildetekst:

Innkjøpssjef konsern, Knut Bjørånesset, ISS Facility Services og kjedesjef i Norengros, Hanne M. Vedeler, signerer den nye avtalen.

"
Powered by Labrador CMS