sneip-colourbox559691

Sneiper til besvær

Etter noen uker med varmt vær har problemet med sigarettsneiper i Københavns gater for alvor dukket opp igjen. Flere og mer synlige askebegre kan løse sneip problemet, mener kommunens renholdsavdeling.

Publisert

Så fort som sommervarmen brer seg og gatene fylles med folk ,så fylles de også med sigarettsneiper. Det er både dyrt og lite pent, melder den danske avisen Fyens Stiftstiende.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

2 kr per røyk

" Bare på 10 gater i Danmarks hovedstad ble det plukket over 12 000 sneiper i løpet av en dag.Kommunen regner med at dette koster rundt 2 danske kroner å plukke opp en røykstump. Etter at røkeforbundet ble innført i Danmark har problemet økt. Det er særlig foran kafeer, restauranter og barer at problemet er størst.

Lommeaskebegre

Renholdsavdelingen i København kommune mener at flere og mer synlige askebegre er det som til for å få bukt med problemet.Målsettingen for kommunen er at det skal settes opp flere, og aksebegre som er lette å få øye på i løpet av høsten.

Tidligere har renholdsavdelingen også delt ut lommeaskebegre til byens røkende med stor suksess.

Powered by Labrador CMS