renhold, mopper (colourbox)

- Innvandrere gjør rent bord

Stortingsrepresentant Bendiks H. Arnesen i Arbeiderpartiet er lei alt det negative som sies om innvandrere. Innvandrere er ingen ensartet gruppe, men uten deres hjelp hadde renhold og samferdsel brutt sammen.

Publisert

Alle de negative oppslagene rundt innvandrere kan ifølge Arnesen medføre at alle blir betraktet som kriminelle, unnasluntrere og udugelige.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

– Det er ikke tilfelle. Uten utenlandsk hjelp hadde både renhold, samferdsel og mye annet brutt sammen mange steder i landet vårt, skriver han i Moss Dagblad.

- Selvfølgelig skal kjeltringer og voldsmenn straffes, men vi kan ikke straffe store folkegrupper på grunn av enkeltpersoner, sier Arnesen.

Les også: Etterforsker gjestearbeidernes vilkår

Kommer til å bli avhengige av innvandring

Og Arnesen har også befolkningen med seg. I mai konkluderte en undersøkelse med at de fleste nordmenn mener Norge kommer til å bli avhengig av arbeidsinnvandring for å få samfunnshjulene til å gå rundt i framtida.

Spår flertallet rett, er det renholdsbransjen som vil få størst behov for hjelp utenfra.

Over halvparten av de spurte trode Norge nesten ikke kommer til å få dekket behovene innen renhold, mens 45 prosent mener det samme når et gjelder renovasjon.

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS