Breiavatnet-i-Stavanger

Stavanger fylles opp

Påmeldingen av utstillere til Renhold, Drift og Vedlikehold i Stavanger Forum er godt i gang. I god tid før dørene åpnes er allerede 20 utstillere på plass.

Publisert

Renhold, Drift og Vedlikehold 2007 er den tredje i rekken av regionale messer som Renholdsprodukters Leverandørforening (RELE) står bak. Og når messedørene åpner den 21. november håper teknisk arrangør Positiv Kommunikasjon at hallen er full.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Med lang tid igjen til messa starter, mener prosjektleder Reidar Smøraas at dette lover godt.- Det er over en måned igjen, så ved veis ende håper vi at det et sted mellom 30 og 40 utstillere på plass, forteller Smøraas, og legger til at de vil være fornøyd med det.

De største på plass De største innenfor RELE har allerede booket seg inn i hallen på 12 000 kvadrat i utstillingsareal. Og all erfaring viser at mange venter til siste liten med å bestille seg utstillingsplass.

Messa holdes altså i Stanger Forum den 21 - 22. november. Frem til messestart kan du holde deg oppdatert på det siste fra planleggingen av messa på renholdsnytt.no

Powered by Labrador CMS