omslag_0407
omslag_0407

Nye Renholdsnytt er på vei til deg

Høstens første utgave av Renholdsnytt er ute på gata. Nå kan du lese om gulv, de som kjemper for lovlydige renholdstjenester og den store ISSA messa i Polen.

Publisert

Utgave fire av Renholdsnytt er pakket med godt stoff for renholdsbransjen og det er tid for å lene seg tilbake på kontorstolen for og bli oppdatert.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Her kan du lese om hva RELE (Renholdsprodukters Leverandørforening) skal satse på fremover. Om Skovly som fyller 80 år, og hvordan du skal få en hyggelig tur sammen med bransjen til ISSA messa i Amsterdam.

Tore Barlo er portrettkandidat, en humørfylt mann som setter renholdsbransjen i system. Hvordan og hvorfor han forsatt er i renholdsbransjen en av mange artikler i denne utgaven.

Thomas Sagen har skrevet kronikken denne gang og gir et kraftig spark mot det offentlige under tittlen Stat og kommune på ville veier.

Dette i tillegg til mange tips og råd om tepperenhold, gulvbehandling og hygiene.

Har du ikke abonoment på renholdsbransjens eneste fagblad kan du bestille her.Ønsker du å lese dette nummeret kjøp det her.

"
Powered by Labrador CMS