Lilleborg-fugl-SumaTørremid
Lilleborg-fugl-SumaTørremid

Maskinoppvask med svanemerke

Miljøspørsmål blir stadig viktigere for alle kunder, også for det profesjonelle kjøkken. Derfor har Lilleborg Profesjonell valgt å miljømerke sine midler til maskinoppvask.

Publisert

Suma Maskinoppvaskmiddel L46 og Suma Tørremiddel A7 er relanseret som miljømerked.- Vi har alltid lagt vekt på miljøhensyn i forbindelse med produktutvikling, det var derfor ikke nødvendig å gjøre noe med produktene for å tilfredsstille de strenge miljøkravene for svanemerking, forteller produktsjef Dijana Spehar i Lilleborg.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Årsaken til at de nå velger å miljømerke profesjonelle maskinoppvaskmidler for første gang, er blant annet at kundene har begynt å svanemerke sine virksomheter og kjeder.

Selv om produktene hele tiden har tilfredsstilt kriteriene, innebærer merkingen en stor jobb med hensyn til dokumentasjon og søkerprosess, - men nå er Svanen på plass, kan produktsjefen konstantere.

Suma Maskinoppvaskmiddel L46 leveres på fat à 240 kg (ca 200 liter), kanne à 31,5 kg (ca 25 liter), kanne à 12 kg (ca 10 liter), samt kanne à 6,3 kg (ca 5 liter). Suma Tørremiddel A7 kommer i fat á 200 kg (200 liter), kanne à 25 kg (25 liter) og kasse à 3 kanner à 5 kg (5 liter).

Produktene ivaretar HMS-tryggheten ved et sikkert system med stigerør og stigerørsetiketter og kanneoppheng.

Også innen håndhygiene fokuseres det på miljøtilpasning, og lanserer derfor en ny svanemerket variant for den daglige håndvasken; Soft Care Sensitive.

- Ute i markedet veier miljøsertifisering stadig tyngre når hygieneproduktene skal velges. Samtidig må produktene gi en effektiv, men også skånsom håndvask, sier produktansvarlig for personlig hygiene, Lars Wulff-Nilsen.

Soft Care Sensitive er det andre svanemerkede produktet i Lilleborg Profesjonells populære serie Soft Care Line, som tilbyr et komplett spekter av milde håndhygieneprodukter til samme dispenser, fra hånddesinfeksjon og såpe til dusjgel og hudkrem.

Powered by Labrador CMS