ISSLOGO
ISSLOGO

ISS renhold opplever nedgang

Forretningsområdet renhold har ikke utviklet seg tilfredsstillende for selskapet ISS i 2006, til tross for at dette er konsernets største og viktigste forretningsområdet.  

Publisert

Det skriver styret i sin årsberetning for 2006. Driftsinntektene viser nemlig en nedgang på cirka 50 millioner. Samtidig gikk driftsresultatet ned med 16 millioner til 150 millioner.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Forretningsområdet er likevel det viktigste og største inntjeningsmessig for konsernet.

Den negative utviklingen mener de delvis kommer av et prispresset og vanskelig marked. Men presiserer i beretningen at det også har vært en lite tilfredsstillende utvikling av interne forhold i noen av enhetene innen renhold.

Forretningsområdene catering, eiendom, kontorstøtte og Intergrated Facility Services har alle opplevd sterk vekst i 2006.

Helhetlig har ISS Norge opplevde en økning på 23,3 prosent i driftsinntekter. Dette på grunn av sterk organisk vekst og forsterket oppkjøpstakt. Årsresultatet er derimot omtrent lik som i fjor.

Powered by Labrador CMS